Seværdigheder

Seværdigheder

SERVERDIGHEDER OG AKTIVITETER


Her er et lille udklip af de mange serverdigheder og aktiviteter i finder i området.

Moesgaard Muserum


Besøg en af Danmarks mest populære seværdigheder, og få en unik familieoplevelse, mens I bliver klogere på fortidens og nutidens mennesker.


Slap af i det smukke guldalderlandskab.

Museets naturskønne beliggenhed indbyder til vandreture ved skov og vand, men man kan også benyttes sig af områdets rekreative områder, hvad enten den foretrukne aktivitet er vandring, lystfiskeri, mountain biking eller kajakroning. Besøg også skovmøllen, stavkirken, herregården eller den spændende oldtidssti.

Dyrehaven


Klap Bambi og kom helt tæt på de smukke dyr.

Dyrene er nemme at finde mellem træerne og på
bakkerne, mens I går tur. Og du kan komme helt tæt på dådyrene og hjortene og fodre dem. De kan ikke tåle brød og pasta, men husk at tage æbler og gulerødder med, for det elsker de. Vildsvinene har deres egen indhegning, som du kan se og læse om udefra.


Dyrehaven er åben fra solopgang til solnedgang og ligger ca. 1 km fra os. Der er masser af plads til leg og gode vandreture. Husk madpakken, for der er masser af borde og bænke, hvor I kan nyde lidt medbragt frokost eller en lækker snack.

Moesgård Strand


Moesgård Strand er tildelt Blå Flag 2019. Det Blå Flag er en international miljømærkningsordning, der gives til strande og havne, der har en høj vandkvalitet, gode faciliteter, badesikkerhed, forsøger at højne strandens standard og gør en ekstra indsats for miljøet. Mærket er din garanti for godt og rent badevand.

Marselis Mountenbike


Marselisborg sporet er ca. 25 km langt og har en total stigning på næsten 600 højde meter.

Sporet går i gennem flere skovtyper og kommer tæt på havet, sværhedsgraden veksler imellemlette flade grussti sektioner, til stejle nedkørsler med masser af rødder og sten.Der er desuden andre forhindringer som vandløb træstammer og drops i forskellig størrelse.Ved alle de svære passager er der altid mulighed for at tage en alternativ rute uden om.Sporet bliver vedligeholdt, af Aarhus kommune og frivillige fra Århus trailbuilders.